ПАКЕТ МАК 20
Изработка хостирање и пуштање страна  во употреба
Гратис Хостинг Простор
1 GB
Содржини (директни линкови)
20
Емаил адреси редиректирани
20
Цена на 3 месеци со ДДВ
2,700 ден.
Цена на 1 година со ДДВ
8.900 ден.
Годишно одржување
Одржување на страна, бекап, сигурносни ажурирања и др...
Промена и додавање на нови содржини
10
Цена на 3 месеци со ДДВ
2,200 ден.
Цена на 1 година со ДДВ
7,900 ден.
ПРАТЕТЕ БАРАЊЕ ЗА ПАКЕТ
8 + 1 =
Антиспам заштита