ПАКЕТ МАК 50
Изработка хостирање и пуштање страна  во употреба
Гратис Хостинг Простор
1 GB
Содржини (директни линкови)
50
Емаил адреси редиректирани
50
Цена на 3 месеци со ДДВ
3,500 ден.
Цена на 1 година со ДДВ
11.900 ден.
Годишно одржување
Одржување на страна, бекап, сигурносни ажурирања и др...
Промена и додавање на нови содржини
25
Цена на 3 месеци со ДДВ
2,700 ден.
Цена на 1 година со ДДВ
8,900 ден.
ПРАТЕТЕ БАРАЊЕ ЗА ПАКЕТ
13 + 0 =
Антиспам заштита