Дали хостинг просторот е доволен за мојата веб-страна ⇩

Да, Ние гарантитираме за дадените содржини дека е и предоволен.
Пример за Бронзениот пакет со 500 МБ:
1 фотографија се оптимизира (тоа го правиме Ние) на максимум 250 килобајти, што значи во 1 мегабајт може да се сместат отприлика 5 слики помножено со 500 МБ тоа се 2500 слики.
Во истиот се дозволени 20 содржини од по 20 фотографии во 1 галерија што значи дека ќе може да се внесат 125 галерии (содржини) што е доволно за следните 5 години.
Видеата за да не заземаат простор ние ги прикачуваме на Youtube, истите ги оптимизираме за преглед на сите мобилни уреди така да истите заземаат минимален простор.
Пример за видеео погледнете на следниот линк: Видео
Секако 1 видео = 1 содржина.
ПДФ формат од 20 МБ оптимизиран што претставува 1 содржина, може да содржи од 20-200 страни зависно од квалитетот и содржината во истиот.
Пример во следниот ПДФ формат со големина од 20.1 МБ се сместени 164 страници, погледни ПДФ пример тука
Текстовите заземаат намалку простор А4 страна подразбира ±1.800 карактери.