Што се содржини директен линк ⇩

Содржина јазол изработен посебно, како на пример страната За Нас, Контакт и слично кој содржат текстови, видеа, галерии, ПДФ и др... една страна.
Што подразбира 1 содржина:
  • Текст (А4 формат, односно 1800 карактери = 1 содржина)
  • Производ (2 слики и текст А5 формат, односно 900 карактери) = 1 содржина
  • ПДФ документ до 20 MB = 1 содржина
  • Галерија до 20 слики = 1 содржина
  • Категорија = 1 содржина
  • Блок = 1 содржина
  • Мапа = 1 содржина
  • Контакт = 1 содржина
  • Мапа со 1 локација = 1 содржина