Контакт

 
 
Тел.: +389 2 2430 282
Моб.: +389 70 363 282
Е-пошта: info@makdomen.mk

Биди информиран

2 + 2 =
Антиспам заштита

Цитат

Да одите на спиење во текот на вечерта
велејќи дека ние направивме нешто прекрасно
... тоа е она што е важно за мене.
 

Стив Џобс